wij zijn open vandaag van 9u tot 18u30 onze openingsuren
Tiensestraat 187-193 3000 Leuven - 016 22 42 56

MA: 14:00 - 18:00
DI-WOE-VRIJ: 09:00 - 18:00
DON: 09:00 - 20:00
ZAT: 09:00 - 17:00
ZON- EN FEESTDAGEN: Gesloten
Juli en Augustus elke dag open tot 18u, zaterdag tot 17u.

Home > Aanbod >

Oordoppen op maat

 

 

Bij ons kan je ook terecht voor het op maat maken van oordoppen.

Maak nu een afspraak of bel voor meer info: 016/22 42 56
(Afspraken op dinsdag en donderdag)

 

 

Gehoorbescherming op maat

Door regelmatige blootstelling aan schadelijke geluiden loopt u risico op verschillende vormen van gehoorschade. Soms gaat het om tijdelijke hoorproblemen, vergelijkbaar met het verschijnsel dat optreedt na een concert: men heeft last van ‘suizende’ of ‘tuitende’ oren, waardoor men een tijdje minder goed kan horen.

Dit fenomeen is een eerste teken dat de haarcellen in het binnenoor zijn aangetast. Gehoorschade is meestal definitief. Eenmaal beschadigd kunnen de broze haarcellen in het binnenoor zich namelijk niet of nauwelijks herstellen. Reparatie van haarcellen via een chirurgische ingreep is eveneens onmogelijk, gewoonweg omdat ze daar veel te minuscuul voor zijn. Uw gehoor goed beschermen is dus geen overbodige luxe. Kom langs voor vrijblijvend advies over gehoorbescherming op maat.

Wij zijn officiële verdeler van de toonaangevende Pluggerz gehoorbescherming. Zij bieden op maat gemaakte oplossingen voor muziek, slapen, zwemmen, industrie, motor-en schietsport.

Zwemdopjes op maat

De op maat gemaakte pasvorm van onze zwemdopjes zorgt voor een waterdichte afsluiting en blokkeert al het binnenkomende water. Deze zijn uitermate geschikt voor kinderen met buisjes in hun trommelvlies.

Webdesign & ontwikkeling: Agito.be