wij zijn open vandaag van 9u tot 18u30 onze openingsuren
Tiensestraat 187-193 3000 Leuven - 016 22 42 56

MA: 14:00 - 18:00
DI-WOE-VRIJ: 09:00 - 18:00
DON: 09:00 - 20:00
ZAT: 09:00 - 17:00
ZON- EN FEESTDAGEN: Gesloten
Juli en Augustus elke dag open tot 18u, zaterdag tot 17u.

Home > Aanbod >

Verrekijkers & loepen

Verrekijkers

Verrekijkers in Optiek VerhulstMet een goede verrekijker gaat er een nieuwe wereld voor je open. De meeste verrekijkers zijn binoculaire verrekijkers. Dit zijn verrekijkers met twee gelijke optische systemen naast elkaar, waar u met twee ogen tegelijk doorheen kunt kijken. Een verrekijker heeft meestal een vaste vergrotingsfactor van zo'n 8x tot 10x. Bepaalde verrekijkers hebben een verstelbare vergrotingsfactor: daarmee kunt u inzoomen en uitzoomen. Er bestaat een zeer uitgebreid assortiment aan verrekijkers. Een keuze maken is niet altijd makkelijk, maar wij adviseren jou graag daarbij. Een verrekijker uitproberen kan vrijblijvend en in alle rust in onze winkel.

Loepen

Easy Vision hulpmiddelen

Wanneer je gezichtsscherpte zo sterk verminderd is dat een bril niet meer volstaat, dan zijn er hulpmiddelen zoals leesglazen en loepen. Deze hulpmiddelen kunnen een normaal zicht niet evenaren, maar ze stellen je in staat om zelfstandig te functioneren.

Loep of vergrootglas

Wanneer we te maken hebben met vergrotingen hoger dan 4x, dan spreken we van een loep of vergrootglas. Een lichtloep is een loep met ingebouwde verlichting (meestal LED). Een goede loep kan in veel gevallen heel erg handig zijn en is bij diverse hobby’s zoals modelbouw bijna onmisbaar.

Leesglas

Bij een vergroting onder de 3x tot 4x spreken we van een leesglas. Er bestaan veel variëteiten van leesglazen. Wij kunnen een probleem vaak verhelpen door een juist leesglas aan te bieden.
Je kan bij ons terecht voor verschillende soorten vergrootglazen, loepen en lichtloepen. Komt gerust eens binnen om deze hulpmiddelen in alle rust uit te proberen.

 

Loepen

 

In onze optiek 

In onze optiek kan u verschillende modellen van verrekijkers en loepen uitproberen. Kom gerust eens langs!

 

Verrekijkers in onze optiek

 

Verrekijker beschikbaar in Optiek Verhulst

 

Loep beschikbaar in Optiek Verhulst

Loepen beschikbaar in Optiek Verhulst

Webdesign & ontwikkeling: Agito.be